burger’M, főkép

burger’M

Két, tökéletesen lapos, mégis szaftos Angus húspogácsa találkozik 2×2 szelet cheddar sajttal és házi bucikkal, isteni szószokkal.   Simple. Not basic.

Costa Coffee, főkép

Costa Coffee

Sergio és Bruno Costa 1971-ben, Londonban alapították meg a Costa Coffee-t. A testvérpár a kezdetektől fogva elkötelezett a minőség iránt, mely a mai napig elválaszthatatlan része a márkának. Mi más mutatná ezt jobban, minthogy a világ kávébab termelésének kevesebb mint 5%-a felel csak meg a Costa szigorú minőségelvárásainak. Magyarországon 2020 óta elérhetőek termékeink otthoni fogyasztásra is szemes és őrölt kávé, valamint […]

Raclette by Lili, főkép

Raclette by Lili

Célunk a lágyan olvadó Raclette sajtra épülő kulináris élvezetek minél szélesebb körben való megismertetése. Guruló alpesi hütténkkel járjuk az országot és házhoz visszük az alpesi gasztroélményt, ami mindenkit magával ragad.A hagyományos Raclette-ezés szabályait gyakran felrúgva, akár évszakhoz,  egy-egy rendezvény tematikájához, vagy egyedi elképzelésekhez igazodva gondoljuk újra a lágyan olvadó Raclatte sajt nyújtotta alpesi gasztroélményt.