Food truck Show banner

Fenntartható rendezvény

Az utcai vendéglátás, Street Food, szakmai koordinátoraként összefogjuk és munkával látjuk el a magyar utcai étkeztetés épített és mobil szolgáltatóit. Saját néven szervezünk eseményeket országosan majdnem minden megyeszékhelyen, roadshow jelleggel. Céges catering munkákat vállalunk. Minden munkánk legfontosabb törekvése a fenntartható megoldások alkalmazása, ezek megszervezése, az árubeszerzéstől a hulladékkezelésig.

Több száz fenntartható módon megszervezett kisebb-nagyobb projekt tapasztalatával mögöttünk, szeretnénk minél több ebben a törekvésben velünk együtt érző szervezőt segíteni a jövőben is, hogy helyén kezelje a hulladék keletkezését, sorsát. Tanácsokkal, tényleges megoldásokat kínálva segítjük azokat, akik megkeresnek minket.

Példaképpen egy 20.000 fős rendezvényt említenék, ez nagyjából egy átlagos eseménylátogatói szám. Ilyen esetben egy Food Truck Show-n általában 15-25 köbméter hulladék keletkezik. A szelektív gyűjtéssel, a megfelelő méretű, anyagú, minőségű egyszer használatos csomagoló eszközök használata mellett, és ezek megfelelő átválogatásával erre akkreditált cégek bevonásával 40-60 százalékát tudjuk megmenteni a keletkező hulladéknak.

Fenntartható rendezvény, kép