Rólunk

PARTNER HELYSZÍNEK

PARTNEREINK

Korda filmstúdió

RÓLUNK ÍRTÁK

NOSALTY

“Az egészségesebb, minőségi street food nem újkeletű dolog: a Magyar Street Food Egyesület 2015 óta fogja össze és segíti a mozgó vendéglátást, hogy a büfékocsik kiléphessenek az évtizedes skatulyából. Munkájuk 2018-ra ért be igazán, ma már több mint 150 food truckos van az országban.”


ORIGO

“A legnagyobb cégek is guruló cateringet akarnak”

 


MARKETING&MÉDIA

“Nagy üzlet a food truck”


BORASZPORTAL

“A Telenor, a Ford és a Raiffeisen is rá van kattanva a vendéglátás új formájára”


Élelmiszer Online

“Felívelő pályán a Food Truckok”


HIRADO.HU

“A legnagyobb cégek is guruló cateringet akarnak”


NOSALTY

“A gasztronómiai forradalom nemcsak ízletesebbé, hanem egészségesebbé is tette az utcai étkezést; a legújabb food truckok ráadásul a speciális étrenden élőkre is gondolnak: vegetáriánus, vegán, glutén- és laktózmentes termékekből is válogathatunk, miközben nem kell lemondanunk a kedvenc ízeinkről sem.”


ÉLELMISZER ONLINE

“Fél év alatt 20 új foodtruck csatlakozott a Magyar Street Food Egyesülethez. Az új kocsikból portugál és kubai nemzeti ételeket, humuszt, falafelt és Ázsia legnépszerűbb streetfoodját is lehet kapni.”


Vad-Horváth Zoltán, a Magyar Street Food Egyesület elnöke

„Bár a foodtruckozásban sokan meglátták a lehetőséget az elmúlt években, nem hagyjuk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen. Az új kocsik is csatlakoznak a műanyagmentes mozgalmunkhoz, tehát ők is csak lebomló eszközöket használnak a csomagoláshoz és tálaláshoz a rendezvényeken. Az előremutató és fenntartható vendéglátáshoz fontos a környezettudatosság, a minőségi alapanyag, és természetesen a külalak is”